Peñíscola contrata 3 jóvenes a través del proyecto Avalem Joves+

logo-ajuntament-de-peniscolaLa setmana passada va arrancar a Peníscola el programa Avalem Joves +, impulsat per la Generalitat Valenciana i cofinançat pel Fons Social Europeu. A través d’aquest, un total de tres jóvens treballaran en l’administració local durant un període de temps d’un any, realitzant tasques específiques relacionades amb la seua formació i/o experiència en diferents departaments.

Aquest programa de subvencions, destinat a la contractació de persones jóvens per entitats locals, en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil consta de dues modalitats, EMCUJU i EMPUJU. Concretament, en la modalitat EMCUJU s’hi han incorporat una psicòloga i una periodista, i en la modalitat EMPUJU, un peó d’obra.


La semana pasada arrancó en Peñíscola el programa Avalem Joves +, impulsado por la Generalitat Valenciana y cofinanciado por el Fondo Social Europeo. A través del mismo, un total de tres jóvenes trabajarán en la administración local durante un periodo de tiempo de un año realizando tareas específicas relacionadas con su formación y/o experiencia en diferentes departamentos.

Este programa de subvenciones destinado a la contratación de personas jóvenes por entidades locales, en el marco del Sistema Nacional de Garantía Juvenil consta de dos modalidades, EMCUJU y EMPUJU. Concretamente, en la modalidad EMCUJU se han incorporado una psicóloga y una periodista y en la modalidad EMPUJU a un peón de obra.

Notícia vía Ajuntament de Peñíscola.

más info: https://www.peniscola.org/ver/10017/SERVEF—Fondo-Social-Europeo.html

 

Deja un comentario